- Anasayfa
- Yurtdışı Tur
- Fırsat İtalya Turu Yılbaşı Özel THY ile / 4 Gece Otel Konaklamalı / İstanbul Çıkışlı
FIRSAT İTALYA TURU
YILBAŞI ÖZEL!
THY İLE
4 GECE OTEL KONAKLAMALI
ROMA (2 GECE) - FLORANSA (FİRENZE) (2 GECE)
-
GünİSTANBUL - ROMAUÇUŞ DETAYLARI:GİDİŞ: TK1865 - IST-FCO - 13:05 - 13:45DÖNÜŞ: TK1326 - BLQ-IST - 19:15 - 23:55
ÖNEMLİ NOT:
Tur tarihlerine göre uçuş bilgileri değişiklik gösterebilmektedir. İç hat bağlantılı bilet alacak yolcularımızın bilgi almasını önemle rica ederiz.
İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle uçuştan 3 saat önce buluşma sonrası Türk Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Roma’ya hareket. Varışımızı takiben Varışımız ile birlikte panoramik şehir turu için hareket ediyoruz. Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Gladyatör savaşlarına ev sahipliği yapan Collesium, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Âşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde. -
GünROMA
Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından arzu edenlerin katılımıyla opsiyonel gerçekleştireceğimiz Göller Bölgesi & Castel Romano Outlet & Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi (95 Euro) için hareket ediyoruz. Gezimizin ilk durağı olan Castel Gandolfo’da Papa’nın yazlık sarayı ve muhteşem manzarasıyla Albano Gölü’nü göreceğiz. Bir sonraki durağımız olan Nemi Köyü’ne varışımızın ardından köy içerisinde keyifli bir yürüyüş yapacağız. Yürüyüşün ardından Nemi Köyü’nün ünlü dağ çilekli turtasını tatmak ve alışveriş için kısa bir serbest zaman. İtalya’nın en ünlü Outlet’i olan Castel Romano Outlet’e varışımızın ardından serbest zaman. Gezimizin bitimiyle birlikte Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi için hareket ediyoruz. Bu gezimizde Caracalla Hamamları, Circo Massimo, Vatikan, Adalet Sarayı, Navona Meydanı, 4 Nehir Çeşmesi, İtalyan Senato Binası ve Pantheon göreceğimiz yerler arasındadır. Gezimizin bitimiyle birlikte otelimizde transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde
EKSTRA TUR: Göller Bölgesi & Castel Romano Outlet & Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi (95 Euro) -
GünROMA - FLORANSA (Firenze)
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Floransa’ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Varışı takiben panoramik Floransa şehir turu. Turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın başyapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Turumuzu tüm şehri ve Arno Nehri'ni izleyebileceğimiz Michelangelo Tepesi’nde vereceğimiz fotoğraf molası ile noktaladıktan sonra otelimize transfer oluyor ve günün geri kalanında serbest zaman veriyoruz. Ardından otelimize transfer oluyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Konaklama otelimizde.
-
GünFLORANSA (Firenze)
Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz opsiyonel olarak gerçekleştireceğimiz Siena & San Gimignano & Pisa Gezisi (110 Euro) için hareket ediyoruz. Turumuz için il olarak Siena’ya hareket ediyoruz. Siena’da gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda UNESCO dünya kültür mirası olan bu kent sizi adeta zamanda yüzyıllar öncesine götürecek. San Domenico kilisesi, Duomo Katedrali, Palio yarışlarının yapıldığı Piazza del Campo, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del Popolo ve geçmişin tüm izlerini halen yansıtan dar sokaklar görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Ortaçağ’ın büyüsünü şehri çevreleyen surlar ve kuleler ile yansıtan ve bu yüzden Ortaçağ’ın Manhattan’ı adını alan San Gimignano’yu geziyoruz. Ardından Pisa Gezisi için hareket ediyoruz. Gezimizde dünyaca ünlü Pisa Kulesi ve Miracoli Meydanı görülecek yerler arasındadır. Gezimizin bitimiyle birlikte otelimizde transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.
EKSTRA TUR: Siena & San Gimignano & Pisa Gezisi (110 Euro) -
GünFLORANSA (Firenze) - BOLOGNA - İSTANBUL
Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başladıktan sonra Bologna gezisi için hareket edeceğiz. Bologna turumuzda Neptün Çeşmesi, Piazza Maggiore (Büyük Meydan), Eski Borsa Binası, Avrupa’nın ilk üniversite binası, Quadrilatero (eski pazar) Garisenda ve Asinelli kuleleri görülecek yerler arasında. Ardından Floransa’ya doğru yolculuğumuz başlıyor. Gezi sonrası rehberinizin belirteceği saatte Bologna Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.
KONAKLAMA DETAYLARI:ROMA
4**** Hotel The Caesar Roma vb.FLORANSA (Firenze)
4**** Novotel Firenze vb
10:05 İstanbul Yeni Havalimanı
-Türk Hava Yolları ile İstanbul (IST) - Roma (FCO) / Bologna (BLQ) - İstanbul (IST) parkurunda ekonomi sınıfı uçak bileti
-Havalimanı vergileri
-4 yıldız otellerde 4 gece oda-kahvaltı konaklama
-Alan-otel-alan transferleri
-Özel otobüs ile tüm transferler
-Panoramik Roma şehir gezisi
-Panoramik Floransa şehir gezisi
-Panoramik Bologna şehir gezisi
-Profesyonel Türkçe rehberlik ve asistanlık hizmetleri
-Otel ve turist şehir vergileri
-TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası
-Vize ücreti (185 Euro)
-Zorunlu Seyahat Sağlık Sigortası (20 Euro)
-İç hat bağlantı bileti
-Öğle ve akşam yemekleri
-Opsiyonel geziler, etkinlikler
-Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
-Yurt dışı çıkış harcı bedeli
-Fiyata dâhil hizmetlerde belirtilmemiş müze ve ören yerleri girişleri
-Şoför tipleri 5-10 Euro / kişibaşı (isteğe bağlı)
AVANTAJLI ETKİNLİK PAKETİ: 205 Euro yerine 190 Euro !
15 Euro İndirim!
Tüm etkinlikler paket olarak alındığında geçerlidir.
-Göller Bölgesi & Castel Romano Outlet & Roma Şaheserleri ve Vatikan & Gece Gezisi: 95 Euro
-Siena & San Gimignano & Pisa Gezisi: 110 Euro
Malitur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Malitur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler
Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Malitur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Malitur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.
Malitur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Malitur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler
Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Malitur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir.
3 Kişilik odalar, otellerin uygunluğuna göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye sunulan yatak, standart yataklardan küçük olabilir. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak ve 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için katılımcı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan ve fiyatlandırma bölümünde belirtilen yaş grubuna uyan tek (1) çocuk için geçerlidir.
Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
Opsiyonel turlar ve Etkinlikler, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmekte olup, katılım zorunluluğu bulunmamaktadır. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya opsiyonel tur / etkinlik fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca opsiyonel turların / etkinliklerin günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin veya mekânın açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir.
Bu gezimiz, en az 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle iptal edilen tur, acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
Kampanyalar
İndirim Kuponu
- Rezervasyon Tarihleri: 24 Kas 2025 – 30 Nis 2026
- Seyahat Tarihleri: 24 Kas 2025 – 19 Ara 2026
- Rezervasyon Tutarı: 150.000,00 - 15.000.000,00
İndirim Kuponu
- Rezervasyon Tarihleri: 24 Kas 2025 – 30 Nis 2026
- Seyahat Tarihleri: 24 Kas 2025 – 19 Ara 2026
- Rezervasyon Tutarı: 90.000,00 - 149.999,00
İndirim Kuponu
- Rezervasyon Tarihleri: 24 Kas 2025 – 30 Nis 2026
- Seyahat Tarihleri: 24 Kas 2025 – 31 Ara 2026
- Rezervasyon Tutarı: 60.000,00 - 89.999,00
İndirim Kuponu
- Rezervasyon Tarihleri: 24 Kas 2025 – 30 Nis 2026
- Seyahat Tarihleri: 24 Kas 2025 – 19 Ara 2026
- Rezervasyon Tutarı: 40.000,00 - 59.999,00









