- Malitur
- Kıbrıs Otelleri
- Gazimağusa Otelleri
- Merkez Otelleri
- Courtyard Long Beach Holiday Resort
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
SEHİR
Gazimağusa -İskele
HAVALİMANINA MESAFE
Ercan Havalimanına 43 km
Larnaca Havalimanına 72 km
Mağusa şehir merkezine 15 km uzaklıktadır.
ŞEHİR MERKEZİNE MESAFESİ
Gazimağusa 15 Km.
DENİZ MESAFESİ
600 m.
Toplamda 100 oda
Standart Oda 50 / 41 m² - 60 m²
Deluxe Oda (1+1) 25 / 60 m²- 88 m²
Superior Oda(2+1) 25 / 90 m²- 127 m²
Genel Uyarılar
Tesis değişen operasyon ve tedarik edilemeyen koşullardan dolayı konsept üzerinde değişiklik yapılabilir.
Odaya giriş ( check in ) 14:00 pm. Odadan çıkış ( check out ) saati 12:00 pm’dir
Çıkış günü saat 12:00 ‘den sonra oda kullanımı transfer saatine kadar 30 Euro dur ve transfer saatine kadar misafirler tesisi kullanabilir.
Girişte misafirlerden 40£ depozito bedeli alınır. Kullanım alanlarında herhangi bir tahribat olmadığı takdirde çıkış anında bu bedel geri ödenir.
Hijyen kuralları nedeniyle tesise evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Long beach plajına servis hizmeti bulunmakta olup mesafe 2dk sürmektedir.
Otel Hareket Plaj Hareket
09:15 09:25
12:00 12:10
18:00 18:10
Önemli Not!
**SPA merkezi kış sezonunda size daha iyi hizmet verebilmek için bakım planları dahilinde genel bir tadilata girmiştir.
15 Kasım 2024 tarihine kadar Kapalı havuz, Sauna, Hamam ve Buhar odası kapalı olacaktır.
Kıbrıs Seyahatleri İçin Dikkat Edilmesi Gereken Uyarılar!
Seyahat edecek 18 yaşından küçük misafirler; annesi ile seyahat ediyorsa babasından, babası ile seyahat ediyorsa annesinden, üçüncü bir kişi / kişiler ile seyahat ediyorsa hem annesinden, hem babasından noter aracılığı ile "muvafakatname" almak zorundadır.
Kıbrıs Uçuş Uyarıları! Kıbrıs seyahatleri için misafirlerin en az 2 saat öncesinden dış hatlar terminalinde olmaları gerekmektedir.
Özel dönemlerde (bayram, yılbaşı vs.) 3 saat önceden dış hatlar terminalinde olmaları gerekmektedir.
Uçuş öncesi pasaport kontrolü sırasında kimlik ibrazı zorunludur. Ehliyet tarzı belgeler ibraz için kabul edilmemektedir.
Ayrıca, Yunanistan makamları pasaportlarda KKTC giriş/çıkış damgası olması halinde ülkeye giriş izni vermemektedirler.
Buna istinaden Kıbrıs seyahatlerinizde pasaport ile işlem yaptırmamanızı tavsiye ederiz.
14:00
Çıkış Saati
12:00